Provaljeno u kuću na Vraniću i ukraden nakitJučer je provaljeno u obiteljsku kuću u mjestu Vranić, općina Posušje, te je iz iste otuđeno nekoliko komada nakita.

Opširnije...

Provaljeno u stan i kuću u Grudama i Posušju: Otuđeni novac i nakitMUP ŽZH za vikend je evidentirao tri kaznena djela. Nepoznati počinitelj ili više njih u petak je provalio u stan, koji se nalazi u stambenoj zgradi u Grudama, te iz istoga otuđio određenu svotu novca i nekoliko komada nakita, a jučer je provaljeno u obiteljsku kuću u mjestu Vranić, općina Posušje, te je iz iste otuđeno nekoliko komada nakita.

Opširnije...

Noćas je gradski park u Posušju ponovno bio na meti vandala, točnije dva znaka upozorenja koji su, kao što vidite na slikama, doslovno iščupani iz zemlje.

Policija je bila na licu mjesta, obavila očevid te je istraga u tijeku.

Opširnije...

Presretač ‘uhvatio’ Posušaka pri brzini od 179 kilometara na satU utorak, 27. svibnja u 01:07 sati, radarom ProVida postavljenim u službeno vozilo „presretač“, snimljeno je motorno vozilo marke VW Golf, BH registarskih oznaka, u trenutku dok se regionalnom cestom R420 kretalo brzinom od 179 km/h.

Opširnije...

Provalili i otuđili bijelu tehniku u Posušju i Širokom BrijeguTijekom vikenda zaprimljene su tri prijave policijskim upravama u nadležnosti MUP-a ŽZH.

Opširnije...

Provaljeno u ljekarnu i benzinsku crpku u PosušjuNoću s ponedjeljka na utorak nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u ljekarnu, koja se nalazi u Ulici fra Petra Bakule u Posušju, te iz nje otuđio određenu količinu kozmetike.

Opširnije...
Imamo 22 gostiju i nema članova online