Provalili i otuđili bijelu tehniku u Posušju i Širokom BrijeguTijekom vikenda zaprimljene su tri prijave policijskim upravama u nadležnosti MUP-a ŽZH.

Opširnije...

Provaljeno u ljekarnu i benzinsku crpku u PosušjuNoću s ponedjeljka na utorak nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u ljekarnu, koja se nalazi u Ulici fra Petra Bakule u Posušju, te iz nje otuđio određenu količinu kozmetike.

Opširnije...

Istragom pronađen supočinitelj pljačke trgovine u PosušjuDana 12. prosinca 2013. godine MUP ŽZH objavio je priopćenje u kome je navedeno da je PU Posušje rasvijetlila razbojništvo, koje je nepoznata muška osoba, naoružana nožem, izvršila 10. prosinca u 19:55 sati na štetu STR “Ivan” u Posušju.

Opširnije...

Jučer u 19:55 h PU Posušje zaprimila je prijavu o razbojništvu, počinjenom na štetu Samostalne trgovinske radnje "Ivan", koja se nalazi u Zagrebačkoj ulici  u Posušju.

Opširnije...

Jučer u 19:50 h, u mjestu Studena Vrila, općina Posušje, dogodila je se teška prometna nezgoda u kojoj je jedna osoba smrtno stradala i u kojoj je na jednom vozilu nastala velika materijalna šteta.

Opširnije...

Studenta (21) iz Posušja istukla dvojica Bošnjaka usred MostaraNa nekadašnjoj ratnoj liniji razgraničenja, usred Mostara, ponovno se dogodio brutalni napad. Dva golobrada maloljetnika, I.T. i K.E., nemilosrdno su napala 21-godišnjeg mostarskog studenta DIF-a Matu K. iz Posušja i njegovu cimericu dok su šetali bulevarom, u blizini franjevačke crkve.

Opširnije...
Imamo 29 gostiju i nema članova online